SAM opleiding Jaar 3 (Master): De Ultieme verdieping

Nieuw: het masterjaar wordt vanaf heden slechts om de twee jaar georganiseerd. Schrijf je tijdig in als je er bij wil zijn.

Je hebt de nodige ervaring met SAM. Je merkt dat dit een diepgaand effect heeft op je leven en je relaties. Je weet dat enkel jij verantwoordelijk bent voor wat er zich in je leven ontvouwt. Je ondervindt dat je herstel kan brengen in zaken, die je misschien voordien niet eens voor mogelijk hield. Je bent ondertussen al een behoorlijke “emotiemanager” geworden. En het geeft je een goed gevoel om krachtig in het leven te staan. Je bent een creator geworden.

Durf jij het aan om de masterkroon op je werk te zetten?

In het Masterjaar gaan we de ultieme verdieping aan. Met onszelf en in relatie tot anderen.

  • Wil je graag aan de slag met groepen? Het master-diploma geeft je het recht om SAM-workshops te geven.
  • Er worden zaken aangereikt om jezelf helemaal in je kracht te zetten en om je coachingvaardigheden te optimaliseren.
  • Door steeds meer van jezelf te houden kan je nu kiezen voor deze ultieme verdieping en de uitdaging met jezelf aangaan om een ware meester te worden. Om vanuit onvoorwaardelijke liefde te kiezen voor jezelf met respect voor de ander en je omgeving.
  • We verdiepen de verbinding tussen ziel en persoonlijkheid om van hieruit onze zielstrilling te verhogen en vanuit dit voelen, mensen nog mooier en intenser te begeleiden.
  • Hoe we bewust, vanuit ons voelen, evolueren naar een pluscommunicatie, een liefdevolle communicatie waar we woorden die “scheiden” vervangen door woorden die “verbinden”. Het is boeiend om het effect van onze communicatie te onderzoeken.
  • We laten ons leiden door de bijzonder mooie Malvateksten, die ons in een diepe verbinding brengen met de kosmos in onszelf.
  • Je leert prachtige energetische tools kennen, om healing te bewerkstelligen met trillingen, klanken en ademhaling.

Om het Masterdiploma te bekomen verbind jij je er toe om deel te nemen aan alle lessen, om de gevraagde opdrachten uit te voeren en een SAM workshop te organiseren. Je assisteert minstens 3 dagen in het 1ste of 2de jaar.

Locatie & Data

Antwerpen

 

 

SAM opleiding Jaar 1

Gevoelontwikkeling

Maak jezelf bijzonder! De script-as-methode vormt de basis van de SAM opleiding. Deze opleiding begeleidt je op je ontdekkingspad van de liefde, vanuit kosmolog...

1 jaar, 10 lesdagen

Locaties & Data

SAM opleiding Jaar 2

Het Pad van Integratie

In de SAM opleiding jaar 2 ligt de focus op het pad van integratie. Na het eerste jaar gevoelontwikkeling heb je een flinke stap gezet om meer bewust in het lev...

1 jaar, 10 lesdagen

Locaties & Data

SAM opleiding Jaar 3 (Master)

De Ultieme verdieping

Nieuw: het masterjaar wordt vanaf heden slechts om de twee jaar georganiseerd. Schrijf je tijdig in als je er bij wil zijn. Je hebt de nodige ervaring met SA...

1 jaar: 8 zaterdagen + 2 weekends


© 2019 SAMCirkel • Groeningenlei 57, 2550 Kontich • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33
BE 0867.819.507 • privacy policycookie policysitemap