In 7 stappen naar zelfbewustzijn en verbinding van ziel en lichaam

De Script-As-Methode (SAM) is een holistische benadering waarbij mensen zelfinzicht en zelfbewustzijn verwerven om hun emotionele ballast, negatieve ervaringen, frustraties en vastgeroeste denkbeelden te kunnen opruimen, met als doel gelukkiger te worden en liefde te zijn.

Ga meteen aan de slag met het SAM werkboek

Laat je begeleiden naar een gelukkiger en gezonder leven. Met het SAM werkboek pas je SAM stapsgewijs toe met oefeningen en voorbeelden. SAM is een eenvoudig instrument waarmee je zelf thuis kan werken, overal en op elk moment. SAM is een prettige tool, een samenspel van schrijven, kleuren, klanken en ademhaling. SAM toepassen is vrijkomen van het verleden, zowel in je hersenen als in je celstructuur. Je laat je handen, hersenen en gevoel samenwerken.

 

Schrijf je nu in voor onze opleiding tot SAMcoach!

SAMcirkel organiseert opleidingen voor gevoelontwikkeling en transformatiecoaching. De Script-As-Methode (SAM) vormt de basis van deze opleidingen. Naast opleidingen bieden we in samenwerking met SAMcoaches tal van boeiende workshops aan die je helpen zelfinzicht en zelfbewustzijn te verwezenlijken.


Word transformatiecoach

Volg onze opleiding tot SAM coach in een traject van 2 of 3 jaar. De SAM opleiding begeleidt je op jouw ontdekkingspad van de liefde. Je ontwikkelt je gevoel, je zielsbewustzijn. Je ontdekt wie je werkelijk bent. Je coacht je eigen transformatie.

In het eerste jaar begint de opleiding met het programma van Gevoelontwikkeling. In de SAM opleiding jaar 2 ligt de focus op het Pad van Integratie. Dan heb je reeds een flinke stap gezet om meer bewust in het leven te staan. Je bent al wat dichter bij je gevoel gekomen en hebt mogen beseffen dat enkel jij verantwoordelijk bent voor je leven, je eigen creatie. In het Masterjaar ga je de Ultieme Verdieping aan... met jezelf en in relatie tot anderen. Er worden verschillende zaken aangereikt, om jezelf helemaal in je kracht te zetten en om je coachingvaardigheden verder te optimaliseren.

Ontdek het SAM boek

Laat je begeleiden naar een gelukkiger en gezonder leven. Met het SAM werkboek pas je SAM stapsgewijs toe met oefeningen en voorbeelden. SAM is een eenvoudig instrument waarmee je zelf thuis kan werken, overal en op elk moment. SAM is een prettige tool, een samenspel van schrijven, kleuren, klanken en ademhaling. SAM toepassen is vrijkomen van het verleden, zowel in je hersenen als in je celstructuur. Je laat je handen, hersenen en gevoel samenwerken. SAM helpt je om blokkades in je energiestroom op te heffen en je chakra’s weer vlot te laten draaien.

 

Workshop 03/05/2018: INFO avond SAMopleiding 1819

Kom gratis proeven van wat je mag verwachten in onze opleiding, en maak kennis met SAM  (Script-As-Methode).  Iedereen is welkom!  De infoavond duurt van 19u tot 21u30, (lezing-workshop)  Locatie: GWWC , J. Reusenslei 182, 2150 Borsbeek Zit er een coach in jouw? Wil...

Workshop 19/05/2018: SAMworkshop: Kleur jezelf vrij met SAM

Wil jij jezelf vrij maken? Met de Script-As-Methode (SAM) kan dat! Gelukkig in het leven staan, jezelf bestaansrecht geven of de liefde die jij bent 'zijn',  begint bij het opruimen van emotionele balast en angst-denken.  Jezelf vrij maken van datgene wat jou ondermijnt of tegenhou...

Workshop 16/06/2018: SAMatelier: 17 chakra weekend

16-17 juni 2018 Jezelf krachtiger neerzetten in het Nu? Bekrachtig je verticale energie en verruim je lichtlichaam met deze weekendworkshop. Het is een groei in Gevoelontwikkeling. Je maakt je invoelvermogen en intuïtie sterker en duidelijker. Naast de 7 hoofdchakra's in ons lich...
Nieuws over SAM

18/03/2018

Start inschrijvingen SAMopleiding 2018-2019

De nieuwe data van komende jaaropleiding Script-As-Methode 2018-19 staan online.  Inschrijven kan vanaf nu.  Wie zijn plaats wil ver...

SAMCirkel is een netwerk voor Script-As-Methode dat opleidingen organiseert. Ga vandaag nog aan de slag met het SAM boek of schrijf je in voor een SAM opleiding.

Contacteer ons

 
© 2018 SAMCirkel • Groeningenlei 57, 2550 Kontich • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33sitemap