Enkele succesverhalen van SAM

“Ik heb meer zelfzekerheid en vertrouwen gekregen door te weten te komen wie ik werkelijk ben”

Lees meer

Mijn emotielichaam weegt nu zoveel lichter. Sommige emoties zijn volledig verdwenen,
anderen komen nu en dan weer de kop opsteken, enkele blijven een uitdaging. Verdriet,
medelijden, schaamte, schuldgevoel, angst voor de dood, eenzaamheid, ongeloof,
onzekerheid, verstikking, afkeuring. Ik ben me nu ook zeer bewust van de innerlijke criticus in mezelf. Geen zelf-afkeuring meer. Geen angst meer om mijn ware natuur en essentie te tonen. Ik heb meer zelfzekerheid en vertrouwen gekregen door te weten te komen wie ik werkelijk ben.

“Ik heb nu een stuk gereedschap in handen waarmee ik mezelf kan helpen en dat brengt mij rust en vertrouwen. ”

Lees meer

Het is heerlijk om in heel wat worstelthema's inzicht te krijgen en ik ben nu zover dat ik het leuk vind als ze weer eens opduiken, ik hoef er niet meer tegen in te gaan maar kan ze nu verwelkomen en vragen wat ze mij komen brengen. Nu heb ik ook een stuk gereedschap in handen waarmee ik mezelf kan helpen en dat brengt mij rust en vertrouwen. 

 

“Ik ben dankbaar.”

Lees meer

Ik ben heel dankbaar dat de SAM op mijn weg gekomen is. Ik ben dankbaar voor de vele inzichten die jullie brachten. Ik ben dankbaar voor alle mooie fantastische mensen die ik er steeds ontmoet. Ik ben dankbaar voor jullie heel degelijke manier van werken. Ik ben dankbaar voor de levenszin die terug volop stroomt. Ik ben dankbaar ....

“Ik ben ook zeer tevreden over de cursus. Het is meer dan een techniek. Er wordt ook een hele bewustzijnsverruimende materie aangebracht.”

Lees meer

Ik ben heel tevreden met wat het laatste jaar mij gebracht heeft, ik voel meer rust en vertrouwen. Hoewel ik ook nog voel dat ik nog meer mag groeien in het echt Zijn ipv altijd te willen Doen of weg te willen, reizen, bezig zijn, iets nieuws te willen ervaren…. Ik ben ook zeer tevreden over de cursus. Het is meer dan een techniek, er wordt ook een hele bewustzijnsverruimende materie aangebracht. Klank, kleur, gevoel, licht, ademen, hier en nu, kosmische gegevens, moeder aarde….Ik vind het ook fascinerend wat er allemaal in één sessie naar boven kan komen van "eyeopeners".

“Voor SAM was ik depressief. Tijdens SAM voelde ik me angstig. Na SAM voel ik me vrij, rustig en geloof ik dat het goed komt.”

Lees meer

Voor ik met SAM begonnen was, had ik een negatieve kijk op de wereld en mezelf. Ik maakte altijd hetzelfde mee en ik geraakte er niet uit. Ik stak de schuld op een ander en ik nam geen verantwoordelijk voor mezelf. Ik was depressief en ik wou zo niet meer verder leven.  Ik zat in een slachtofferrol waar ik mijn problemen wegdronk met alcohol.

De eerste les SAM voelde ik mij als een angstig dier dat bedreigd werd en niet meer weg kon van het gevaar. Er was geen plaats voor fouten en ik had een gesloten houding als bescherming om mij niet kwetsbaar open te stellen.

Naarmate de lessen verder gingen kwam er in mijn hoofd meer en meer ruimte vrij. Ik merkte dat mijn leven begon te veranderen en ik genoot van de transformatie naar de nieuwe ik. Ik kreeg meer positieve gedachten en ik begon in SAM te geloven. Het moest allemaal niet meer zo perfect verlopen en ik liet mezelf toe om fouten te maken zonder te veroordelen. Ik had heel veel voorwaarden waar ik moest aan voldoen anders was ik de liefde voor mezelf niet waard.

Het vertrouwen in de levensloop is gegroeid en rustig aan laat ik de controle van angst los. Ik zie nu in dat ik waardevol ben en dat geen behoefte meer heb om me te verstoppen voor de buitenwereld. Ik zeg niet dat alles is opgelost maar ik geloof erin dat het goed komt.  Nu loop ik niet meer weg maar ga ik de confrontatie aan en neem ik mijn verantwoordelijkheid op.  

Door SAM heb ik nu ook een betere band met mijn moeder en broer gekregen. We ondersteunen elkaar en “sammen” regelmatig samen waardoor we sneller onze oude overtuigingen zien.

 

“Na verschillende opleidingen was ik er zeker van dat ik vrij was. Tot ik aan de SAM begon. Ik ben eindelijk diegene die er altijd al was, maar er nooit durfde of kon zijn.”

Lees meer

Na verschillende opleidingen: life-coach, rouwtherapeute, relaxatietherapeute, stress- coach, burn out coach, ben ik dan ook bij SAM beland. Ik was er zeker van toen ik aan de SAM opleiding begon dat voor mij alles opgeklaard was. En het bleek toch van niet.
Er kwamen toch nog tranen, nog verdriet, waar bleef dat toch vandaan komen.

Volgens mij is deze methode de meest helende manier dat er is. Je gaat heel diep, terug naar dat verdriet, maar het belangrijkste is, dat je er iets mee doet. Dat je een tegenbeweging kunt maken, dat maakte voor mij echt het verschil!  Uiteindelijk kom je tot vergeving, dankbaarheid en je houdt er een mooie boodschap aan over. 

De 7 stappen maken echt wel het verschil.

Ik heb mijn innerlijk kind terug bestaansrecht gegeven, zooo mooi en bevrijdend.
Ik heb dat zo hard gevoeld en nog steeds, er is een enorme vreugde in mij opgeborreld.
Ik heb innerlijke rust gevonden en dat doet enorm deugd. 
Ik ben mezelf heel dankbaar dat ik deze weg opgegaan ben en dat SAM op mijn pad is gekomen. Ik ben eindelijk diegene die er altijd al was, maar er nooit durfde of kon zijn.

IK VOEL ME HERBOREN!!!!!

 

“We hebben SAM-en gelachen, we hebben SAM-en geweend. Op het pad van mededogen en Liefde hebben we SAM-en volop kosmische handelingen gesteld. Bedankt SAM!”

Lees meer

Als een onbewuste maar toch eerder bewuste ziel ben ik heel blij dat ik het Sammen - het kleuren en het schrijven - heb ervaren als een metamorfose, als een life ‘make over’ … zo zou je het kunnen noemen.  SAM is een waardevolle bouwsteen die bijgedragen heeft tot mijn ontwikkelingsproces.

Bedankt Ria en Bart, welgemeend … Jullie zijn fantastisch, authentiek en oprecht, toegewijd in wat jullie doen, jullie gaven me handvaten, sleutels, jullie openden mijn blaffetuurtjes .. zodat ik na heel mijn zoektocht nog meer en rustig kan schouwen in die witte ruimte, die stilte die ik werkelijk ben. 

Bedankt ook mijn medestudenten: Allemaal mooie mensen, engelen, gelijkgestemde zieltjes .. Ze zijn mijn spiegels geweest, mijn eyeopeners. We hebben SAM-en gelachen, we hebben SAM-en geweend. Op het pad van mededogen en Liefde hebben we SAM-en volop kosmische handelingen gesteld.

 

“De manier hoe ik nu in het leven sta is zo verschillend met toen ik begon met de SAM methode. Ik heb vele laagjes kunnen verbranden waardoor ik dichter bij mezelf sta.”

Lees meer

Mijn ultiem moment in mijn transformatiejaar was mijn uitbraak. Dit was een magische ervaring. Ik heb eindelijk verbinding kunnen maken en voelen met mijn hart. Het vertrouwen en de kracht dat ik van mijn hart heb meegekregen gaven mij de energie om verder te gaan in mijn proces en hebben voor een keerpunt in mijn leven gezorgd.

Ik voelde dat mijn fysiek lichaam heel heftig reageerde. Ik kreeg terug klachten die ik vroeger ook had. Nu werd me dit allemaal duidelijk. Bij elke verbranding verdween er ook een fysieke klacht. De puzzel begon voor mij in elkaar te vallen. De manier hoe dat ik nu in het leven sta is zo verschillend met toen ik begon met de SAM methode.

Doordat ik al vele laagjes van mijn onderdrukking heb kunnen verbranden ben ik veel dichter bij mezelf gekomen. Ik kan nu echt zeggen en voelen dat ik mezelf graag zie. Ik voel nu het geluk in me. Mijn geluk hangt niet meer af van mensen of van situaties. Ik heb het elke dag bij me. Dat is zo bevrijdend. Ik voel me als een vlinder, vrij om te zijn wie ik ben. Ik ben goed om wie ik ben.

 

“Het begon op de infomiddag in Melle. De voorstellingsronde begon en sindsdien was niets meer hetzelfde voor mij. Het was alsof ik na jaren zoeken eindelijk thuis gekomen was.”

Lees meer

Ik weet nog heel goed toen ik op de infonamiddag in de Blauwe Poort in Melle binnen kwam. Het was een hele warme zomerdag in juli. Ik trad een rustige ruimte binnen. Het licht kwam me tegemoet. Heel nieuwsgierig, wat nerveus en zonder veel verwachtingen, nam ik plaats in de cirkel. De mensen rondom me waren heel warm en vriendelijk. De voorstellingsronde begon en sindsdien was niets meer hetzelfde voor mij. Het was alsof ik na jaren zoeken eindelijk thuis gekomen was.

“Dankzij de SAM zijn mijn ogen open gegaan en kan ik NU zeggen dat ik echt gelukkig ben met mezelf in dit leven! Heerlijk toch...”

Lees meer

Dankzij de SAM zijn mijn ogen open gegaan en kan ik NU zeggen dat ik echt gelukkig ben met mezelf in dit leven! Heerlijk toch... ! Het VOELEN is enorm gegroeid bij mij. Een jaar geleden wist ik zelfs niet wat voelen was .... Nu leef ik iedere dag met mijn ingebouwde GPS (ik vertrouw mijn innerlijke communicatie voor 100 procent!!!).

“Ik ben jullie dankbaar, de Ria's, Hilde en jou Bart voor jullie wijsheid en liefdevolle begeleiding! Het is een prachtige opleiding die ik iedereen kan aanbevelen!”

Lees meer

Eigenlijk heb ik vooral genoten van te zien wat door kleuren en schrijven naar de oppervlakte kan komen, vol verwondering heb ik gekeken naar de techniek en de processen die hierdoor in beweging kwamen. En als ik vergelijk met andere opleidingen die ik reeds volgde, vind ik de samopleiding er knal op omdat het zoveel duidelijkheid en concreetheid brengt ook ... Het geeft je tools om werkelijk iets te doen met wat daar soms 'hangt' ( je kan het wel voelen maar je mist vaak vaardigheid het te grijpen).

Ik ben jullie dankbaar, de Ria's, Hilde en jou Bart voor jullie wijsheid en liefdevolle begeleiding!! Het is een prachtige opleiding die ik iedereen kan aanbevelen! En dat zal ik ook doen :O)


© 2021 SAMCirkel • Omgangstraat 1, 9750 Zingem • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33
BE 0867.819.507 • privacy policycookie policysitemap