Terug naar het overzicht

SAMatelier: 17 Chakra weekend

Connect with your soul

1 - 2 juni 2019

In dit weekend staan meditatie en de Script-As-Methode centraal. De 17-chakra's brengen je in contact met de inhoud van je ziel. Dat geeft een boost aan de ontwikkeling van je gevoel en intuïtie.

Je stemt je trilling af op die van je ziel. Vanuit deze verbondenheid kan je eenvoudiger ervaren en begrijpen welke deugd, talent of schoonheid jij hier op aarde wil verhogen. Je creëert de mogelijkheid om jouw mooiste droom voor dit leven nu werkelijkheid te laten worden.

Naast de 7 hoofdchakra's in ons lichaam, maak je kennis met de 5 chakra's van de Aarde en de 5 chakra's van de Kosmos. Je leert jezelf afstemmen op de trilling van deze toegangspoorten, naar een diepere verbondenheid met wie je werkelijk bent. Vervolgens ga je de chakra's integreren en eigen maken.

Inzichten uit de meditaties krijgen verdieping door SAM-oefeningen. Daarom is enige ervaring met de Script-As-Methode nodig voor deze workshop. Enige voorkennis van de 7 hoofdchakra's is aangeraden.

Docent: Bart Bollen

Wanneer: 1 - 2 juni 2019 (van zaterdag 9u45 tot zondag 16u30)

Waar: Het Lotushuis, Zoerleberg 30,  2260 Westerlo

Deelname: 330 €  (inclusief verblijf, vegetarische maaltijden en dranken)

Inschrijven doe je via onze website.  

Coach: Bart Bollen

Ik begeleid mensen in het ontdekken, ervaren en eigen maken van hun individualiteit, en werk rond bewustwording en integratie van de ziel. 

Meer informatie over deze coach

Inschrijven


© 2019 SAMCirkel • Groeningenlei 57, 2550 Kontich • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33
BE 0867.819.507 • privacy policycookie policysitemap