Ga aan de slag met het SAM boek!

Het SAM werkboek helpt je SAM stapsgewijs toe te passen met concrete voorbeelden en oefeningen.

We passen de 7 stappen van de SAM toe door expressief en emotioneel te schrijven en te kleuren op een vrije kinderlijke manier. Hierdoor worden er nieuwe bedradingen aangemaakt in onze hersenen. Er ontstaat evenwicht in onze hersenen en in ons lichaam. We worden intelligenter en creatiever. Onze hersenen (hoofd) en ons gevoel (hart) gaan samenwerken. Zodoende ervaren we geluk en gezondheid en kunnen we meer genieten van het leven zoals het nu is.

Door aan de slag te gaan met het SAM boek, zal je snel ervaren hoe eenvoudig deze methode je begeleidt naar een gelukkiger en gezonder leven.

Duizenden mensen hebben het succes van SAM reeds ervaren. Dit aantal groeit nog elke dag. Nieuwe mensen met een nieuwe lach.

Ria Matheussen, grondlegger van de Script-As-Methode (SAM) in 1990, besloot de SAM methode uit te werken in boekvorm. Dit boek vormt haar meesterwerk samen met haar innerlijke gids, in de beginjaren van haar praktijk als holistisch relatie- en psychotherapeute.

Dit boek wil jou op een duidelijke, kordate maar simpele manier dicht bij jezelf brengen. Zodat je bij jezelf kan thuiskomen en in opperste gelukzaligheid kan leven. Zodat ook jij kan meedraaien in een nieuwe wereld van Licht en Liefde.

Bestel het boek voor slechts € 25

Schrijf het volledige bedrag (boek + verzending) over op onderstaand rekeningnr:

IBAN BE90 7506 5568 8032 BIC: AXABBE22

op naam van SAMCirkel

Vermelding: SAMboek, je naam en adres.

Wil je het boek laten leveren in België? Dan rekenen wij € 7 verzending aan.
Wil je het boek laten leveren in Nederland? Dan rekenen wij € 14 verzending aan.

Bestel het boek

Ontdek wie je werkelijk bent en leef vanuit je liefde.

 
© 2020 SAMCirkel • Omgangstraat 1, 9750 Zingem • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33
BE 0867.819.507 • privacy policycookie policysitemap