Terug naar het overzicht

SAMatelier: Descent of the Soul

Master your creation

6-7 juni 2020   (nieuwe datum!)

Wat: SAM-masterweekend  

Voor wie: Toegankelijk voor ervaren sammers. (via opleiding, workshops of samsessies)

Dit masterweekend in de Script-As-Methode versterkt jouw kracht om keuzes te maken en om te realiseren wat jij wil ondernemen vanuit wie je bent. Het weekend bestaat uit SAM-oefeningen en meditaties. Het is een module van de SAM-master, een must voor wie vanuit zijn gevoel in het leven wil staan, en dat wil overbrengen naar anderen.

We creëren diepgang, want we gaan terug naar de descent of the soul of de indaling van de ziel,  wat de start is van jouw huidige incarnatie. Dit gaat gepaard met keuzes die de ziel maakt in functie van jouw levenslessen, om vanuit passie in het leven te staan. Via SAM oefeningen gaan we bewustwording creëren rond deze karmische keuzes, waaruit duidelijkheid komt omtrent wie jij werkelijk bent en wat jouw taak of opdracht is. Deze duidelijkheid maakt dat je bewuster keuzes kan maken.

Via een unieke sjamanistische reis van Bart Bollen herbeleven we de indaling van de ziel en integreren we ons nieuwe bewustzijn. Je ervaart een éénwording tussen ziel en lichaam, waardoor jouw materialisatiekracht kan beginnen stromen. Je komt in een nieuwe trilling van Zijn.

Het is een soort van rebirthing, maar dan van de ziel. Power en diepgang verzekerd!

Docent: Bart Bollen

Deelname: 450€  voor het volledige weekend, inclusief overnachting en vol pension,  (max 12 plaatsen)                                                              

Locatie: Het Lotushuis, Zoerleberg 36, Westerlo.

Van zaterdag 9u30 tot zondag 16u30.

Coach: Bart Bollen

Ik begeleid mensen in het ontdekken, ervaren en eigen maken van hun individualiteit, en werk rond bewustwording en integratie van de ziel. 

Meer informatie over deze coach

Inschrijven


© 2020 SAMCirkel • Omgangstraat 1, 9750 Zingem • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33
BE 0867.819.507 • privacy policycookie policysitemap