Terug naar het overzicht

SAMatelier: Connect with your soul

17 chakra weekend   21-22 augustus 2021

In dit weekend staan meditatie en de Script-As-Methode centraal. De 17-chakra's brengen je in contact met de inhoud van je ziel.

'Connect with your soul' gaat over meester worden van je eigen energie en trilling. Je leert ermee spelen via oefeningen die je je hele leven blijft toepassen. Echt next-level SAM 

UPGRADE JE VOELEN door de integratie van de 17 chakra meditatie, verdiept met SAM oefeningen. Dat geeft je energie een boost.

ZET JE ZIEL IN KRACHT. De 17-chakra’s verbinden je met de inhoud van je ziel. Dat geeft een upgrade in voelen, verbinden en intuïtie. Je creëert duidelijkheid om jouw mooiste droom voor dit leven nu te verwezenlijken.

LEEF MET MATERIALISATIEKRACHT. Je verbindt het kosmische, de inhoud van jouw ziel, met het aardse. Dat geeft verdieping in aarding waardoor je standvastiger in het leven staat, makkelijker tot rust komt en beter ontvangt. Dat geeft een boost aan de ontwikkeling van je gevoel en intuïtie.

Naast de 7 hoofdchakra's in ons lichaam, maak je kennis met de 5 chakra's van de Aarde en de 5 chakra's van de Kosmos. Je leert jezelf afstemmen op de trilling van deze toegangspoorten, naar een diepere verbondenheid met wie je werkelijk bent. Vervolgens ga je de chakra's integreren en eigen maken.

Beleef de magische Drie-Eenheid tussen Bron - Mens - Aarde via deze heerlijke reis door de 17 chakra's.

Enige ervaring met de Script-As-Methode is nodig voor dit event. Enige voorkennis van de 7 hoofdchakra's is aangeraden.

Docent: Bart Bollen

Wanneer: 21-22 augustus 2021 (van zaterdag 9u45 tot zondag 16u30)

Waar: Het Lotushuis, Zoerleberg 30,  2260 Westerlo

Deelname: 480 €  (inclusief overnachting, vegetarische maaltijden en dranken)

max 10 deelnemers  

Ben je student in de SAMschool, vraag dan je kortingscode aan voor dit event

Coach: Bart Bollen

Ik begeleid mensen in het ontdekken, ervaren en eigen maken van hun individualiteit, en werk rond bewustwording en integratie van de ziel. 

Meer informatie over deze coach

Inschrijven


© 2021 SAMCirkel • Omgangstraat 1, 9750 Zingem • info@samcirkel.be • T 0478 97 09 33
BE 0867.819.507 • privacy policycookie policysitemap